CACHAREL SONBAHAR/KIŞ 2018-19: BİR KÖKLERE DÖNÜŞ HİKAYESİ

Cacharel markası kurucusu Jean Bousquet’nin doğduğu, markanın köklerine işaret eden Nimes şehrindeyiz. Sonbahar/Kış 2018-19, Cacharel için kendi mirasına saygıyı benimsiyor.
Birçok markanın “heritage” koleksiyonu ile karşımıza çıktığı ve Cacharel DNA’sını yansıtan parçaların güncel yorumlarını sunduğu bu dönemde; “İlhamın aslı köklerimizde saklı.” sözü daha anlamlı. Yarım asır aşkın süredir zanaat ve çağdaş tasarımı birleştirme fikri ile yola çıkan Cacharel, hayat bulduğu topraklara geri dönüyor.


Koleksiyonunun ilham kaynakları arasında; Nimes’in tarihi dokusu ve özgün kumaş seçkisi yer alıyor. Marka, geçmişte zanaat ve çağdaş tasarımı birleştirme fikri ile birlikte hayat bulduğu yere geri dönüyor.

Koleksiyonunun ilham kaynakları arasında; Nimes’in tarihi dokusu ve özgün kumaş seçkisi yer alıyor. Marka, geçmişte zanaat ve çağdaş tasarımı birleştirme fikri ile birlikte hayat bulduğu yere geri dönüyor.

Koleksiyonun temel stil kodunu oluşturan denim görünümler, markanın olduğu kadar Nimes’in de köklerine yolculuğu işaret ediyor. Denime adını veren Nimes’den ilham alan Cacharel, “Nimes’den gelen” olarak isimlendirilen ikonik kumaşın efektlerini koleksiyonunun merkezine alıyor. Marka, geleceğe dönük ve bir o kadarda geçmişine bağlı yüzünü sembolize eden yeni sezon koleksiyonuyla; köklü marka değerlerini yansıtan her detayı tasarımlarına taşıyarak erkek modasının dinamiklerine de yeni bir soluk getiriyor.

Hikayeleşen Parçalar…

Cacharel Sonbahar/Kış 2018-19 Koleksiyonu denime bir tavır olarak yaklaşıyor. İnovatif kumaş seçimi ve yenilikçi tasarım anlayışıyla denimin karakteristik özelliklerini yeniden formülize ediyor. Denimin klasikleşen tasarımını modernize eden koleksiyonun en dikkat çeken parçası: Denim bomber ceketler. Detayların bağımsız tasarımlar ile rafine bir duruşu benimsediği Cacharel, bu sezonda da bu fikrin üzerine yoğunlaşıyor. Detayların fark yarattığı silüetleri, siyah üzerine renkli üçgen kesitlerden mozaik desenli tişört ve tütün rengi chino pantolon tamamlanıyor.

Mavinin, Cacharel imzalı tasarımlarla buluşması; hem Cacharel’in hem de Nimes’in ikonikleşen yüzünü yansıtıyor. Çift düğmeli takımlar, gölgeli ekose detaylar ve bordo çizgilerin desenlerle buluşması gibi tasarım yaklaşımları, koleksiyonun özgün parçalarına yansıyan özelliklerden sadece birkaçı…

Hem gücünü geçmişten alan Cacharel, hem de doğaya düşkün, maceraya açık, merakı her sezon daha da artan Cacharel erkeği için geçen zaman yeni keşifleri işaret ediyor… Cacharel, her sezon olduğu gibi, bu sezon da şık ve dinamik bir görünümü destekliyor.

Takım ceketler spor parçalarla aktif bir ruha bürünüyor, casual-şık bir görünüm ortaya koyuyor. Cacharel erkeğini her iklim koşulunda özgürleştiren aksesuarlar; yün bereler, özgün deri eldivenler, ultra rahat ve su geçirmez postallar bu sezon da markanın imzası olarak öne çıkıyor.

An itibariyle, sizler için de köklerinizin farkında olduğunuz ve yeniliklere de bir o kadar korkusuzca adım attığınız bir dönem olmasını dileriz.